Weboldal karbantartás

Saját weboldalnak vagy blognak megvannak a felelősségei. Nem lehet csak feltölteni és utána elfelejteni. Rendszeres karbantartás kell, ha azt szeretnéd, hogy weboldalad sikeres legyen!

Weboldal karbantartás

Miért fontos a weboldal karbantartása?

Rendszeres karbantartással weboldalad zökkenőmentesen tud futni. Nincsenek elégedetlen látogatók azért, mert weboldaladon valami nem működik mondjuk egy rosszul beállított hivatkozás. Rendszeres látogatók mindig valami új élményben szeretnének részesülni amikor visszatérnek, így számukra izgalmas új információkat, termékeket vagy szolgáltatásokat tudsz közzétenni.

Weboldalad hackerek célpontja lehet

Egy megfelelő weboldal karbantartási programmal elkerülheted, hogy weboldalad feltörjék, azért mert nem naprakész. Egy csomó dolgot meg kell tenni azért, hogy weboldalad naprakész legyen. Ezt megteheted úgy, hogy saját magad végzed el a teendőket vagy kiadod valakinek. De mindenképp el kell végezni a karbantartást.

Webhely frissítések

Gondolj bele, ha meglátogatsz egy weboldalt amit nem frissítenek rendszeresen, továbbra is látogatni fogod? Miért lenne a saját weboldalad vagy blogod más mint ezek a weboldalak?

Honlap tartalma

Weboldal tartalom közé tartozik az írott szöveg, kép, ingyenes letöltés, minden ami az új látogatókat próbálja a weboldalra csábítani és a már meglévőket megtartani, hogy visszatérjenek.

Új termék bejelentése

Ne felejtsük el hozzáadni az oldaltérképhez! Ha egy terméket leveszünk a kínálatból, akkor ugyan úgy mint a bejelentésénél, vegyük ki az oldaltérképből! Közelgő árváltozás lenne a következő amit jó, ha bejelentünk. Lehet hogy tömeges vásárlást idéz elő. Karbantartási lista elengedhetetlen pontja a weboldalon fellelhető régi tartalmak frissítése. Az információk elavultak lehetnek. Tartsd naprakészen weboldalad tartalmát, ezzel megmutatva a látogatóknak, hogy az adott témában a toppon vagy. Mi az IncursionMedia-nál az összes fent említett tevékenységet elvégezzük helyetted! Annak érdekében, hogy a látogatók újra és újra visszatérjenek, elengedhetetlen, hogy weboldalad mindig naprakész legyen. Az ügyfelek tudni akarják mi újság, és látni akarják weboldaladon. Havi webhely karbantartás segít a tulajdonosának abban, hogy mindig előkelő helyen szerepeljen és a legnagyobb lehetséges látogatottságot érje el. Kérj havi karbantartási ajánlatot weboldaladra, lépj kapcsolatba velünk még ma! Ha nem találod azt ami megfelel az igényeidnek, kérjük oszd meg velünk, lehet, hogy tudunk segíteni.

Dolgozzunk együtt!

Ha van egy jó ötleted és segítség kell a megvalósításában, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Lépj velünk kapcsolatba és dolgozzuk ki együtt ötleted megvalósítását.