Weboldal karbantartás

Hogyan lehet fenntartani egy weboldalt?

Saját weboldalnak vagy blognak megvannak a felelősségei. Nem lehet csak feltölteni és utána elfelejteni. Rendszeres karbantartás kell ha azt szeretné hogy weboldala sikeres legyen!

Miért fontos a weboldal karbantartása?

Rendszeres karbantartással weboldala zökkenőmentesen tud futni. Nincsenek elégedetlen látogatók azért, mert weboldalán valami nem működik mondjuk egy rosszul beállított hivatkozás. Rendszeres látogatók mindig valami új élményben szeretnének részesülni amikor visszatérnek, így számukra izgalmas új információkat, termékeket vagy szolgáltatásokat tud közzétenni.

Weboldala hackerek célpontja lehet

Egy megfelelő weboldal karbantartási programmal elkerülheti, hogy weboldalát feltörjék azért mert nem naprakész. Egy csomó dolgot meg kell tenni azért hogy weboldala naprakész legyen. Ezt megteheti úgy, hogy saját maga végzi el a teendőket vagy kiadja valakinek. De mindenképp el kell végezni a karbantartást.

Webhely frissítések

Gondoljon bele, ha meglátogat egy weboldalt amit nem frissítenek rendszeresen, továbbra is látogatni fogja? Miért lenne saját weboldala vagy blogja más mint ezek a weboldalak?

Honlap tartalma

Weboldal tartalom közé tartozik az írott szöveg, kép, ingyenes letöltés, minden ami az új látogatókat próbálja a weboldalra csábítani és a már meglévőket megtartani hogy visszatérjenek.

Termék frissítése

Termék frissítése nagyon fontos ha az oldalon egy webáruház működik.

Új termék bejelentése

Ne felejtsük el hozzáadni az oldaltérképhez! Ha egy terméket leveszünk a kínálatból, akkor ugyan úgy mint a bejelentésénél, vegyük ki az oldaltérképből! Közelgő árváltozás lenne a következő amit jó ha bejelentünk. Lehet hogy tömeges vásárlást idéz elő. Karbantartási lista elengedhetetlen pontja a weboldalon fellelhető régi tartalmak frissítése. Az információk elavultak lehetnek. Tartsa naprakészen weboldala tartalmát, ezzel megmutatva a látogatóknak hogy az adott témában a toppon van. Mi az IncursionMedia-nál az összes fent említett tevékenységet elvégezzük Ön helyett! Annak érdekében hogy a látogatók újra és újra visszatérjenek, elengedhetetlen hogy weboldala mindig naprakész legyen. Az ügyfelek tudni akarják mi újság, és látni akarják weboldalán, de úgy hogy a látogató vissza akarjon menni weboldalára. Havi webhely karbantartás segít a tulajdonosának abban, hogy mindig előkelő helyen szerepeljen és a legnagyobb lehetséges látogatottságot érje el. Kérjen havi karbantartási ajánlatot weboldalára, lépjen kapcsolatba velünk még ma! Ha nem találja azt ami megfelel az Ön igényeinek, kérjük ossza meg velünk, lehet hogy tudunk segíteni.