Rólunk

Szakértők a Digitális Hogyanban.

Ügynökségünk szép és tartalmas projektek létrehozására törekszik, amelyek fantasztikus digitális élménnyé válnak.
Weboldalak, Landig oldalak, interaktív kampányok, vagy egyéb digitális média amire szükséged van, ötvözzük az innovatív ötleteket a gyöngyörű dizájnnal, hogy elnyerjük az ügyfelek szívét.
Laszlo Kulman
Laszlo Kulman

Founder/CEO

Az iMedia a képzelet szabadságára, a csapatmunkára és a jól végzett munka örömére épül.

Egy digitális ügynökség tehetséges művészi érzékkel és nem mindennapi ötletekkel.

Értékeink

Szeretjük amit csinálunk

Néhányunk félénk, van, aki befolyásos stratéga. A közös bennünk az égető vagy, hogy valami csodásat hozzunk létre, amely eléri a közönséget. Az incursionMedia tökéletes otthona a kreatívoknak, a kódrajongóknak és a marketing mestereknek, hogy felfedezzék és fejlesszék szuperképességeiket. Szeretjük azt amit csinálunk.

Mindig a minőség számít

Az elsődleges priorításunk a projektjeink előállítása, amelyekben hisznek ügyfeleink, és látják a részleteket. Időt kell fordítani a tervezésre, a stratégia kidolgozására és a kísérletezésre. Nem sietünk. Arra törekszünk, hogy olyan pixelpontos vizualizációkat nyújtsunk, amelyek felhívják a figyelmet. Nem félünk a kihívásoktól.

Kíváncsiságunk soha nem ér véget

Soha nem elégedünk meg a múlt sikerével. Szeretjük feszegetni határainkat és kísérletezni, hogy ügyfeleink legjobb partnere lehessünk. A tanulás a mi területünkön is kötelező. A technológia folyamatosan fejlődik, ezért ahhoz, hogy megtudjunk lepni és örömet okozzunk, mindig elől kell maradnunk. Munkánk azzal kezdődik, hogy elmerülünk ügyfeleink üzletmenetében és közönségük igényeiben. Feltárjuk a kulcsfontosságú értékjavaslatokat, és hatékony márkatörténeteket készítünk.