Miért használjuk a Digi-ID Open Auth Protokollt?

Hitelesítés egy magasabb technológiai szinten

Köszönhetően az időméréses kriptográfiai blokkcsatornás biztonság és a könnyű használhatóságának a DigiByte mobil tárcából, a Digi-ID előnye, hogy mindenki számára elérhető a használata legyen az technológia vagy általános felhasználó. Ez a monolitikus eltolódás a hitelesítés biztonsága érdekében egy új kort fog elhozni a globális közösségi elvárásoknak megfelelően és a Digi-ID lesz az ipari viszonyítási alap a hitelesítési védelem terén.

Napjainkban bővítmények sokasága, közös weboldal platformok érhetőek el, így az integrációs idő hihetetlenül alacsony. A Digi-ID teljesen ingyenes, hirdetések nélkül elérhető a felhasználók számára és nem lesz integrálási díj sem. A Digi-ID fejlesztését a DigiByte Alapítvány támogatja és ajándékként nyújtja át a közösségnek, hogy biztosítsa az interneten alapúló Blokklánc technológia biztonságát.

A Digi-ID használata nagymértékben előnyt jelent mind a felhasználók, mind a biztonsági szakemberek számára. Kisebb üzleti kockázattal jár a leállásokkal, kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben, kiküszöböli az „adatszivárgást” amiket a hackerek okoznak azáltal, hogy értelmetlenné teszi számukra az esetleges feltörési próbálkozást.

 

Ha többet szeretnél megtudni a Digi-ID integrálásáról weboldalba vagy alkalmazásba, akkor olvasd el: https://www.digi-id.io